Facilitatile oferite la gradinita particulara Start for Kids din sectorul 1 – Bucuresti

Facilitatile oferite la gradinita particulara Start for Kids din sectorul 1 – Bucuresti

Gradinita particulara Start for Kids se afla in Sectorul 1, in zona Cartierului Dorobanti si in vecinatatea Televiziunii Romane.  Datorita faptului ca este amplasata in imediata apropiere de statia de metrou Aviatorilor, gradinita ofera un acces facil oricui, indiferent de cartierul din care provine.

La gradinita Start for Kids copiii beneficiaza de servicii educationale de inalta calitate, ce respecta cele mai exigente standarde din domeniu.

Personalul gradinitei Start for Kids este calificat, cu experienta, si atent ales. Metodologia aplicata respecta programa Ministerului Educatiei si normele impuse de ARACIP, dar nu se opreste aici. Educatoarele folosesc pentru activitatile educationale cele mai moderne si benefice metode de predare, astfel incat fiecare copil sa doreasca sa revina la gradinita pentru a invata lucruri noi, iar gradinita sa devina o experienta extrem de placuta.

Solutiile de lucru cu copiii sunt interactive, bazandu-se foarte mult pe joaca. Fiecare copil este incurajat in ritmul sau propriu, fara a I se impune nimic. Personalul gradinitei ii sprijina pe cei mici sa descopere singuri lucruri noi, sa exploreze, sa invete din propriile experiente, sa se descopere si sa reuseasca in diverse proiecte adaptate varstei si capacitatilor lor.

Gradinita Start for Kids ofera copiilor inscrisi facilitatea de a invata si de a petrece timpul in gradinita in conditii moderne, cu materiale didactice performante, bucurandu-se de dotari la standarde internationale incepand cu mobilierul si pana la rechizitele folosite in cadrul diverselor activitati.

Bucataria si baile gradinitei se bucura de dotari noi, adaptate copiilor, astfel incat acestia sa le poata utiliza in siguranta.

Fiecare grupa de copii din gradinita particulata Start for Kids va avea un maxim de 12-15 copii si suficient personal specializat astfel incat nici un copil sa nu fie neglijat iar calitatea sa se mentina la un nivel ridicat.

Cadrele didactice vor comunica in permanenta cu parintii copiilor prezentandu-le evaluari periodice ale activitatilor si progreselor inregistrate de copii.

Gradinita ofera copiilor si parintilor posibilitatea de a opta pentru cursuri suplimentare sprijinind astfel abilitatile si talentele fiecarui copil. Printre acestea: modul de dans, activitati creative, antrenament individual, limba engleza intensiv, dezvoltare personala, modul smart lifestyle si multe altele.

La gradinita Start for Kids copiii beneficiaza de asistenta medicala permanenta. In cadrul gradinitei este amenajat un cabinet medical intr-o incapere separata dedicata. Asistenta medicala va controla zilnic copiii si daca este necesar va anunta parintii despre orice fel de simptom observat, pentru siguranta copilului in cauza si a celorlalti copii. Nici o masura concreta in afara celor de prim ajutor nu se va lua fara acordul parintilor.

De asemenea, gradinita Start for Kids acorda o atentie deosebita alimentatiei copiilor. Aceasta se bazeaza pe o dieta sanatoasa, conceputa in colaborare cu medicul nutritionist si medicul pediatru. Mancarea este asigurata in regim catering din ingrediente proaspete si naturale.

Avantaje pentru o gradinta care are si loc de joaca in curteImportanta calificarii personalului didactic de la gradinita.