Despre noi

Grădinița Smart Steps

este situată într-o oază de verdeață, ferită de zgomotul orașului și de trafic, fiind în mijlocul unui complex rezidențial modern – New Town. Ne găsești în Str. Dristorului 91-95, sector 3, în apropiere de Str. Baba Novac și metroul Dristor 2.

Spațiul este proiectat cu destinație grădiniță, având autorizare ISU. De asemenea, grădinița beneficiază de pază dublă, atât la barieră de la intrarea în complex, cât și prin paza proprie a grădiniței.

De 10 ani suntem responsabili cu asigurarea unui învăţământ de calitate, capabil să contribuie la pregătirea copiilor pentru o lume în schimbare, formându-le capacităţi, deprinderi şi competențe, care în viitor să le permită să-şi găsească locul şi menirea socială.

Gradiniţa Smart Steps Bucuresti îşi propune să promoveze cele mai moderne soluţii educaţionale, aplicate cu succes în comunitatea copiilor şi adaptate învăţământului tradiţional românesc.

VIZIUNEA

Împreună dăm culoare unei educații de succes!

MISIUNEA

Asigurarea unui învăţământ de calitate, capabil să contribuie la pregătirea copiilor pentru o lume în schimbare, formându-le capacităţi, deprinderi şi competente, care în viitor să le permită să-şi găsească locul şi menirea socială.

Gradinita Smart Steps
Gradinita Smart Steps
DSCF0451