Avantaje pentru o gradinta care are si loc de joaca in curte

Avantaje pentru o gradinta care are si loc de joaca in curte

 

Pe langa numeroasele facilitati pe care gradinita Start for Kids le ofera copiilor prescolari inscrisi la cursurile sale se numara un aspect deloc de neglijat: existenta unui loc de joaca in curte.

Locul de joaca in curte pe care gradinita particulara Start for Kids il ofera copiilor asigura acestora posibilitatea de a se putea bucura de numeroasele beneficii pentru dezvoltarea sanatoasa fizica si psihica pe care le au activitatile in aer liber.

Aerul curat are o influenta valoroasa asupra copiilor si acestia trebuie sa se bucure zilnic, indiferent de vreme de minim 30 minute afara, ideal cateva ore.

Activitatile in aer liber in cursul diminetilor de primavara insorite la orele recomandate, asigura copiilor un bun nivel al vitaminei D. Secretia de vitamina D a organismului contribuie major la o stare buna de sanatate, ferind copiii de o varietate mare de boli, de la banalele raceli pana la boli grave.

Desfasurarea jocurilor si activitatilor educationale in aer liber asigura o oxigenare mai buna a creierului ceea ce duce la o capacitate mai mare de absorbtie a informatiei  noi si la o buna dezvoltare intelectuala.

Copiii care se joaca in aer liber zilnic isi formeaza un sistem imunitar mai puternic fiind astfel mult mai rezistenti, mai ales in fata afectiunilor virale, sezoniere.

De asemenea activitatile in aer liber contriibuie la o buna dispozitie continua a copilului. Acesta se va plictisi mai greu, va fi mai receptiv chiar si dupa intrarea in sala de clasa, mai relaxat si mai vesel. Voiosia nu lasa loc starilor depresive. Astfel, copiii Start for Kids nu se intristeaza usor si sunt mai tot timpul cu zambetul pe buze.

Timpul petrecut zilnic in aer liber ajuta si la o buna dezvoltare fizica. Copilul are o pofta mai buna de mancare si absoarbe mai eficient toti nutrientii din dieta sanatoasa de care se bucura la gradinita particulara Start for Kids.

Intr-un mediu natural, chiar si in mijlocul orasului, copilul invata sa fie mai aproape de natural, sa exploreze fara teama mediul si sa interactioneze cu acesta. Din fericire, gradinita particulara Start for Kids nu este amplasat intr-o zona industrializata, avand in apropiere multe zone verzi, cu vegetatie. Astfel copiii se bucura de un nivel scazut de poluare si de un aer cat mai curat.

Activitatile educative si joaca in aer liber in curtea gradinitei se desfasoara intotdeauna sun atenta supraveghere a personalului calificat, astfel incat siguranta copiilor sa fie in permanenta asigurata.

С Зеркалом От Казино Fresh Не Нужно БеспокоитьсяFacilitatile oferite la gradinita particulara Start for Kids din sectorul 1 – Bucuresti